Hoefzijde 3
3871 AN WIJK BIJ DUURSTEDE
Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?
Fine Taste Good Living
De meeste zonuren per jaar, fetakaas, de Sirtaki, Gyros, het boze oog en natuurlijk Ouzo! Misschien komt u net terug uit Griekenland, misschien vliegt u er één dezer dagen naartoe of zou u willen dat u momenteel over de Griekse stranden loopt.
Zon of geen zon met Plomari Ouzo bent u altijd een beetje in dit fijne land. Heerlijk om te drinken met ijs of juist gelijk uit de vriezer. Maar wist u dat ouzo ook heerlijk is in cocktails met fruit? Honingmeloen past bijvoorbeeld perfect bij dit heerlijke drankje. Wij maakten er een lekkere cocktail van..
Ingrediënten
40 gram bevroren honingmeloen, in kleine stukjes
2 eetlepels koud water
2 eetlepels Plomari Ouzo
2 eetlepels vers limoensap
0.5 eetlepel citroensiroop (bijvoorbeeld Carvan Cevitam)
2 blaadjes verse munt
Voor garnering
Vers munttakje
Limoen partje
Voorbereiding
Leg de kleine stukjes honingmeloen al een dag eerder in de vriezer
Plaats alle ingrediënten (behalve voor de garnering) in de blender en laat hem draaien tot je een glad mengsel krijgt. Zet de blender uit en roer even goed door om te kijken of er geen stukjes meloen achter blijven. Pak een cocktailglas naar keuze en vul deze met het mengsel. Garneer met het munttakje en het partje limoen.