Deze heerlijke advokaat is ontwikkeld door de echtgenote van Firmin Filliers: Julia Denecker. Het resultaat is een zachte Advokaat die met zorg is bereid uit verse eieren, volle melk, suiker en alcohol. Verrijkt met natuurlijke aroma's. Heerlijk om op te lepelen of te serveren bij uw toetje, net zoals dit in 1970 ging.
De laatste tijd zien we dat deze ei likeur weer meer en meer bekendheid krijgt. En terecht! Het is namelijk erg lekker. Was het eerst “wat oma nam op zondag”, gegroeid naar de guilty pleasure, zien we het nu weer bij veel mensen terug op tafel.
deze likeur kun je op verschillende momenten eten; deze advokaat is namelijk mooi stevig door de au-bain-marie bereiding. De Advokaat kun je (met slagroom) weg lepelen, maar je kunt het ook gebruiken in gerechten of cocktails!
Deze website maakt gebruik van cookies om goed te functioneren. Als je wilt aanpassen welke cookies we mogen gebruiken, kan je jouw cookie-instellingen wijzigen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacyverklaring.